Gementar


Hye peyp , lama dah tak kisah pada BLOG niyh tiba-tiba berminat pulak  nuk mengupdate blog ak yg baru yg mungkin kurang ceria sedikit kan . Ak takpandai mengedit-2 niyh tapi sdja nuk bd sndri aleh-aleh menjadi bia tak seberapa pun .Tengs pada sapae-sapae yang ad sumbangkan link blog yang menyediakan TUTO . kadang-kadang bila dah tadak keja BLOGGING niyh bule djadikan HOBI kan .  Ha , berbalik pada tajuk . ''GEMENTAR'' .wah , mcam kena pulak tajuk tuh dgan time-time cegeneyh kan ? *memng nuk bg kena pon .
Okay , GEMENTAR kenapa ? GEMENTAR nuk balik perlis ? wah ! gtuh kan . maklumlah dah sebulan jadi org Kuala Lumpur sampai tak ingad nuk balik Perlis pon ha , ha nak tahu knapa ? nanti jaek la cite ny ya ..  Memang lh ad rasa rindu pada kawan-kawan dan famili yg terpenting skali my BOYFIE an *sapa tak rindu orang yg kita sayng an tapi nuk bd mcam mna tak terasa nuk balik lagi . hehe
Churp-churp, sebenarny bukan GEMENTAR pasal nuk balik Perlis tapi GEMENTAR pasal nuk amek result PMR yg nuk keluar tak berapa hari lagi niyhh ha *jeng-jeng-jeng Memng la bila jawab tuh ad rasa CONFIDENT an*entah betol entah tidak tapi takod nuk amek RESULT mna la tahu kalu result kita TIDAK memuaskan hati semua orang . Kalu misalnya ak dapat 8A ak lah org yg paling bahagia diDUNIA dan ak lah org yg pling terKEZUT sekali ha *macam tak percaya kan Tapi harap-harap dapat yg terBAEK la janji ad jugak A da cukup bahagia dah tuh . Harap lepas dok kelas SAINS jadi la *wah berangan nuk masuk kels sains la pulak  Hope sgad kan ,for readers tulung la doakan ak yg terbaek kali ini dan mungkin NEXT YEAR ak akn mulakan AZAM baru ak , ak nuk mula balik dae awl supaya result SPM nnty kaw-kaw punya kan . *mula lh berangan.
 Bila result kua ? ha'ah ea ,*kiil bila pulak result nuk kua kan . Macam-macam desas-desus yg didengar .*aptu? Ad yg kata 16 niyh *OMG , ak masih di KL mcam mna nuk amek result
. Ad juga yg kata 22 niyh kan sejuk sked denga kan*lambat lagi,lambad lagi hihi . Yang penting hari amek result nanti dah ad orng yg nuk TEMANkan ak . Even berat sked nuk bawk*malu nuk tunjuk tapi orang dah nuk ekod kan kena la izin kan jakk . Yang penting dia tak kutuk ak kan . HAHA .*ok oud dari tajuk dha .
Kenapa sibuk sgad dgan result ? Eh opcoz la ak sibuk nuk tahu result kan spa takmau kan sebb seblum niyh belum pernah amek result tunjuk pada sapae-sapae ha . *sebenarny tak kua result pon takpa lagi bhagia 
Nak tuka sekolah Azam tuh ad,tapi bert juga hati niyh nuk tinggal kan sekolah lama dah TIGA tahun ad kat sekolah tuh *walaupon org tuh dha tadae walaupon asyik kena HAMBAT nun cikgu pon takkisah ituh cara kmi bergurau senda kan cikgu kan ?*CikguZam-zam,CikguNoraidah,CikguTikah,CikguZainuddin jasamu tetap ku kenang
Poyos jak kan semua niyh , apapun DOA kan ak supaya have a LUCK bila amek result nanti .
 



 
 Tak salah kalu berangan , 8A adlah IMPIAN semua orng juga impian aku berharap dapat yg terbaekk !  :-)
#kbhoiiii

3 comments:

karnain said...

nice blog.but more colourful..visit my blog for any tips and tutorial

Zaza Eyza said...

Tengs Karnain .

Zahirah Nabila said...

Nice blog! If u don't mind..follow mine too! (http://bellalittlesecrets.blogspot.com)